dilluns, 6 de febrer del 2012


CONEGUEM EL PAÍS, ESTIMEM LA TERRA

Cicloturisme per l’Albufera


 
Ens posem de nou en contacte amb tu per informar-te de les eixides que anem a fer per conèixer el país en bicicleta. És tracta de rodar de forma assossegada i poètica per camins rurals, pistes forestals o carreteres amb poc trànsit dels nostres espais i paratges naturals. No anem a fer cap competició, anem a gaudir del camí, observar la fauna i la flora, conversar i respirar.

I love my bicycle,
avance gaudint del camí.
La vida no és una línea recta,
està plena de revoltes, redones i canvis de sentit.

Volta al llac l’Albufera

Dia: diumenge 19 de febrer
si amenaçara mal oratge l’ajornaríem

Lloc de trobada: Estació de trens de Massanassa

Hora d’eixida: 9.00 hores

Dificultat de l'excursió: Dificultat 3 mitjana, principalment per la distància, 61 km. Qui ho estime oportú pot tornar-se en tren des d’El Romaní al km 36.

Recorregut: km 0 Massanassa; km 12 Ravissanxo; km 16 devesa del Saler; km 21 EL Palmar; km 36 El Romaní; km 44 Port de Silla; km 53 Port de Catarroja; km 61 Massanassa.

Important: Dugueu roba còmoda per a ciclar, guants i casc, càmera de recanvi per si punjeu i roba d’abric si fa fresqueta. Anirem per camins de terra i asfaltats, per tant, aconsellem bicicleta de muntanya, de ciutat o híbrida; desaconsellem les bicis de carretera. I no us oblideu el bidonet d’aigua, l’esmorzar i el dinar. I les ganes de passar-ho bé.

Us esperem,
Col.lectiu Font Cabilda




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada