diumenge, 2 d’octubre del 2011

Sopar homenatge a Enric Valor


Ha acabat l'estiu i els amics i les amigues del Col·lectiu Fontcabilda hem tornat a trobar-nos en el que ja s'ha convertit en una fita important al nostra poble: el sopar de tardor. Enguany homenatjaven Enric Valor, un dels escriptors més il·lustres que ha donat el nostre país al llarg del segle XX i un exemple per a tots i totes d'home compromés amb la seua llengua i amb el seu poble.

Abans de l'homenatge a Valor, Vicent Moreno i Laura Fortea informaren dels passos seguits per a constituir l'Associació Fontcabilda i de quina havia estat l'activitat realitzada en el seu primer any de funcionament.
En acabar el sopar vingué el moment de l'homenatge al mestre Valor. Carles Asins i Teresa Olmos explicaren les característiques de l'obra literària d'Enric Valor i després es va fer una lectura participativa d'una de les seues rondalles, El dimoni Fumador.

Tancà l'acte Vicent Moncholí que ens parlà dels pròxims actes organitzats i animà a tots i a totes a col·laborar amb el col·lectiu Fontcabilda i a participar en les seues activitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada